West Wednesdays 11 december 2019

Bjorn Uyens – Vipermad

CLIFFHANGER*
Inloop vanaf 18:30 uur

Woonwerkpand Tetterode
Bilderdijkstraat 165-B
1053 KP Amsterdam

We vieren een afscheidsfeestje, want met deze vijfenzeventigste editie komt er een einde aan de maandelijkse edities van West Wednesdays.

Honderden kunstenaars en tientallen tourguides maakten onze maandelijkse tour met klasse, flair en enthousiasme. Samen met duizenden bezoekers bezochten we vele bijzondere locaties in de Kinkerbuurt. Het was een prachtige tijd en daar toosten we graag op met jullie.

[ Foto’s van deze editie – door Jean van Lingen – vind je hier ]

Marmeren hal
M4gastcollege #30 door Hans van den Ban
19:00 uur (sharp)
18.30 uur – 21.30 uur doorlopend: film van het M4gastcollege van Merijn Bolink (15’)

In dit laatste M4gastcollege spreekt Hans van den Ban een beknopte bergrede vanaf de rots van Zarathoestra over het thema Cliffhanger.

Binnenplaats
Vipermad – Bjorn Uyens
Gratis pizza!
19:30 uur

Onweerstaanbaar swingend, soepele groove en sterke songs. Viper Mad is de naam van het nieuwe project van Bjorn Uyens, die eerder furore maakte met Dress (intense gitaarrock met een flinke stoot adrenaline) en Dassuad (sfeervolle indiepop die vergelijkingen opriep met dEUS en Sparklehorse). Tijdens de West Wednesdays speelt Bjorn solo, intiem en onversterkt.

Bedrijvenhal
Plaatjes draaien met DJ’s Cowboy & Henk
20:00 uur

De Amsterdamse DJ’s Cowboy & Henk (samen actief sedert 2007) zijn meer melomaan dan menig muzikant. Omdat ze van mening zijn dat in alle genres valt te scoren, komen ze frequent met de leukste nummers uit de raarste hoeken op de proppen. Het staat u vrij te dansen. Zij doen het zeker!

* Nieuwe plannen zijn in de maak, dus houd onze website in de gaten!